Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć

Najlepszego Kobietki !!!

Ja się wczoraj za szybko pochwaliłam, że maluszek lepiej spi po tym mleczku Hipp. Wczoraj po kapieli, karmieniu zasnął tylko na pół godz i a to było koło 20 i tak do 1 w nocy mamusia się nim zajmowała, bo spać nie chciał a potem sprzedałam go babci i z babcią wojował do 6 rano aż w końcu padł na 4 godzinki i teraz od 2 godzin wojuje dalej

Ciekawe skąd on ma tyle energii. Dzisiaj wszyscy w domu nieprzytomni. A tatuś padniety w pracy. Max załatwił Nas wszystkich dziś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hejo mamuski
u nas dzis spokojnie, ale wczzoraj Elin dala nam popalic, ciagle na rekach musielismy ja nosic na zmiane, zasnela po 23.00
czasami ide z nia na spacer albo do centrum handlowego a ona czasem drze sie i nie chce w wozku lezec tak jak np wczoraj i w jednej rece musialam ja trzymac a druga pchac wozek, dobrze, ze tatus byl w poblizu i nas zabral samochodem do domciu za to w nocy tylko raz jadla o 4.00 pozniej dopiero o 10.30
Milenka ma super zdjecia czasem tez probuje malej zrobic fajna fotke, ale samej to ciezko
Daris nie wiem co to moze byc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Dzis rano jak wstalam to taki widok ujrzalam
Na mojej klawiaturze zobaczylam misia i roze

Skromnie ale od serdusia-roza od Roberta a misio od synusia

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Halas dzieki wielkie za linka z mobilkiem
Aga31 Zdjecia Milusi sa poprostu rewelacyjne i gratuluje kolezance fotograficznych zdolnosci i fajnych pomyslow
Wera1517 to Wikunia konczy juz miesiac-alez ten czas leci i rosna Nam dzieci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
daris nie mam pojecia co to moze byc skoro mówisz ze go uszka nie bola to nie wiem a nie ma co chorób wymyślać musisz obserować Natana jak sie dzisiaj to powtórzy lub nasili to nic innego tylko do lekarza sie udac trzymam kciuki zeby było oki to kochane nasze dzieciaczki szaleja na dobre w nocy i w dzień hehe Nana jak miła niespodzianka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NANA AGUSS DODAŁA ZDJECIA MILUSI NIE AGA 31 ALE NIE DZIWIE MOZNA ZAGINĄĆ W AKCJI TYLE NAS TU HEHE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Nana hehe ale palnelam gafe...2 miesiace nie miesiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Wera,a ja sie wlasnie zastanawialam. 1 miesiac? He,he Niedawno Viki miala 7 tygodni a tu nagle miesiac,hi,hi

NANA76,fajna ta niespodzianka I to faktycznie zdjecia Agus i Milusi

A Julce wrocila ciemieniucha,buuuu I ma jakies plamki na czole. Wystarczylo,ze nie umylam jej dokladnie glowki przez te kilka dni,bo strasznie marudzila. Wiec tylko na chwile do wanienki i mamy efekt. Po za tym byla spocona jak mysz w nocy wiec to tez sie chyba do tego przyczynilo.

Magda,jak tak piszesz o Elin, to jakbym O Julce slyszla,hi,hi Identyczne numery mi robi. Raz super a raz drze sie niemilosiernie

Tuptusiowata,a to Max zawojowal w nocy. Lobuziak malutki,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej dziewczyny , dzieki hehe

A ja Wam chcialam zyczyc wszystkiego naj dla malych i duzych kobietek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj